14 Ocak 2013 Pazartesi

FARK YEDİK 9-0


                      
(U-19-1 ) Yahya Kemal İ.Y.  9- 0  Ayazağa Esenspor
İstanbul U-19/1 Liginin 1.Haftasın da Kagıthane Sadabat sahasında Yahya Kemal İ.Y. - Ayazağa Esenspor ile karşı karşıya geldi. Kağıthane Temsilcisi sahadan 9-0 gibi farklı bir skorla sahadan galip ayrıldı. 

Yahya Kemal İ.Y. - Ayazağa Esenspor
Maca her iki takımda kontrollü başladı. ilk 30 dakika gol olmamasına rağmen ortaya serilen mücadele bol gollü geçeceğin işareti oldu. 32.dakikada ceza alanı dışından Furkan'ın vuruşuyla 1-0 öne geçti ve bu golün hemen ardından 35 ve 39.dakika da serhildan ve 43 dakikada Taha'nın ayağından bulduğu gollerle ilk yarı 4-0 önde kapattı.


İkinci yarı ya ciddiyetini ve displinli oyununu bozmadan çıkan Kağıthane temsılcisi Yahya kemal İ.Y. takımı  55 dakikada Serhıldan'ın ayağından bir gol daha bularak maçı 5-0 getirdi. 
Bu dakikaya kadar bir varlık gösteremeyen Şişli temsilcisi Ayazağa Esenspor, farkın açılmasına engel olamayarak sahadan 9-0 gibi farklı ve ağır bir yenilgiyle lige başlamış oldu. ,

Yahya Kemal İ.Y.: 11'i şu şekilde sahada yer aldı. Eren, Mehmet, Ataberk, Ali, Yunus Emre, Taha, Ali Yaşar çayan, Serhildan, Furkan, Cem   
Ayazağa Esenspor : 11'i şu şekilde sahada yer aldı. Harun Alican, Fevzi, Hasan, Gökmen, Y.Emre,  Mutluhan, Osman, Hasan, Furkan, Abdullah dizilişi ile yer aldı.   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haftanın Maçı

Ayazağa Esen Spor

GÖRÜNÜM

YAPIM AŞAMASINDA