30 Ekim 2011 Pazar

Önder Kalesinde Devleşti. 0-0

İstanbul 1. Amatör 12 Grup altıncu haftasın da Bahçelievler Olimpikspor ile karşılaşan Şişli Temsilcisi Ayazağa Esenspor, deplasmandan  kalecisi Önder ve defansının başarı isimlerinden Hakanın üst düzey futboluyla 1 puan çıkarmasını bildi.

23 Ekim 2011 Pazar

1. AMATÖR 5 HAFTA PUAN DURUMU

Ayazağa Esenspor'dan 7-2'lik Zafer


İstanbul U-17 ligi 8 Grup 5 Hafta mücadelesinde Bahçelievler toprak sahasında Zaferspor, Ayazağa Esenspor ile karşı karşıya geldi. Şişli Temsilcisi Ayazağa Esenspor mücadeleden Cengiz 2, Temel 2, Furkan (Penaltıdan), Resul ve Hasan Sancak’ın attığı gollerle 7-2 galip ayrıldı. 

19 Ekim 2011 Çarşamba

8 Ekim 2011 Cumartesi

3 Puana "Eren" Ayazağa Esenspor oldu.



İstanbul 1. Amatör ligi 12 Grup da oynanan  Ayazağa Esenspor, Firüzköy mücadelesinde Şişli temsilcisi Ayazağa esenspor Eren ve Yasin'in attığı gollerle 3 puanla tanıştı.   


Resimler haberin devamın da ekli.

7 Ekim 2011 Cuma

Haftanın stresi güzel bir halı saha maçıyla atıldı.

Sol taraf; Kadir Kargidanoğlu, Orta; Cevdet Bayram, Sağ taraf; Ali Kargidanoğlu
Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Bayram ve belediye çalışanları haftanın yorgunluğunu Ayazağa Esenspor tesislerinde halı sahada maç yaparak stres attılar. 

Mücadeleyi tribünlerden izleyenler arasında Ayazağa Esenspor Kulüp başkanı Kadir Kargidanoğlu, Asbaşkan Ali Kargidanoğlu, Ayazağa Mahalle Muhtarı Özkan Sucu ve belediye personeli de vardı. 

2 Ekim 2011 Pazar

U-17 Kuştepespor - Ayazağa Esenspor 5-0



İstanbul U-17 ligi 8.Grupta iki Şişli temsilcisi Kuştepespor – Ayazağa Esenspor mücadelesinde sahadan Kuştepespor'a mağlup olarak ayrıldı. 5-0
Resimler sayfanın devamında.

Haftanın Maçı

Ayazağa Esen Spor

GÖRÜNÜM

YAPIM AŞAMASINDA